Suntem SEAWOLVES  Motorcycle Club / Brethren Of the Black Coast, un club moto independent, infiintat si dezvoltat in Romania, avand originile si chapter-ul „mama“ la malul marii, in Constanta.

Suntem mai mult decat o fratie de calareti ai cailor de otel,  suntem O FAMILIE! Pe noi ne leaga nu numai pasiunea pentru motociclete ci si  anii si aventurile avute impreuna.
 
Totul a inceput in preajma anului 2000, a  prins contur in 2003, iar de atunci au fost calatorii, intruniri, petreceri, au  fost clipe de neuitat dar si clipe grele, am trecut prin momente de cumpana dar  am avut si mai multe momente memorabile.

Am crescut impreuna cu clubul iar  clubul a crescut odata cu noi. Un singur lucru a ramas neschimbat si ne-a facut  din ce in ce mai puternici: prietenia si respectul unul fata de celalalt! Noi, Lupii-De-Mare  motociclisti suntem strans legati unul de altul pentru ca ne uneste acelasi  spirit, acelasi stil si principii de viata. Nu am fi reusit in tot ceea ce am facut si facem daca nu ne-am fi calauzit dupa cele 4 valori de baza ale clubului : Respect, Integritate, Onoare si Loialitate.

Cand suntem "in haita" ne simtim  in largul nostru, ne simtim in siguranta …pentru ca un Seawolf nu este niciodata  singur – el ii are intotdeauna alaturi pe fratii lupi. Asa cum batranii lupi de mare, piratii de altadata, erau rebelii marilor, suntem si noi astazi - rebeli ai soselelor.

 

 

 

Ne iubim si ne respectam  familiile dar si prietenii. Respectam orice motociclist care respecta motocicleta  si pentru care termenul de "biker" nu inseamna vedeta pe sosea, asa cum respectam si cluburile care ne respecta, ca motociclisti si ca prieteni. Un loc special  in inimile noastre il au fratii din Heavy Riders M.C., supportul intre cluburile noastre fiind reciproc si neconditionat iar usa noastra  fiindu-le deschisa in orice vreme.

 

 

Am pierdut de mult numarul  kilometrilor parcursi  impreuna, dar un  lucru stim sigur ca nu-l vom pierde niciodata: amintirea si spiritul fratelui  nostru Marius NABOKI Tescaru – a carui ultima calatorie pe doua roti a inceput  de langa mare …dar a sfarsit in ceruri ! R.I.P. Naboki...