Cu ocazia implinirii a 5 ani de existenta si activitate, clubul Seawolves Bikers din Constanta anunta organizarea unui mega bikers' party, in Eforie Nord, camping Meduza, in perioada 2-4 Mai 2008.

Totodata evenimentul isi propune a sarbatori in spirit motociclistic deschiderea sezonului moto 2008, cu mici, bere, concerte rock, concursuri cu premii serioase si tot ce tine de distractia specifica unei intruniri moto !!!

Sunt invitati si asteptati toti bikerii (si bikeritele) din tara... sau nu numai!

Multumita sponsorilor nostri generosi vom avea placerea de a va oferi 7 super concerte. Astfel, cei mai duri dintre duri vor putea da din cap vineri seara pe muzica trupelor:
- Seawolves Band (Constanta - hard&heavy metal)
- Spectral (Pitesti - death metal)
- Symbolic (Bulgaria - thrash death metal)

Urmeaza o sambata seara de blues si rock, in care vor evolua:
- "Sir blues" Vali Racila (Sighisoara - blues)
- Old News (Bucuresti - blues, rock)
- Bucium (Bucuresti, folklore, pagan metal)
- Old No 7 (Constanta, hard&heavy metal)

Campingul Meduza dispune de cateva mii de locuri de campare (atasez o imagine de pe Google Earth pentru a va edifica asupra destinatiei), plus posibilitate de cazare la casute. Toalete, dusuri cu apa calda se gasesc in centrul campingului. Tot in camping vom pune la dispozitia invitatilor standuri si terase cu bere, mici, gratare si tot ceea ce trebuie ca sa ne simtim bine!

Acestea fiind spuse, va asteptam cu nerabdare intre 2 si 4 mai sa petrecem impreuna ziua Seawolves Bikers si deschiderea sezonului moto la mare!!!