Intrunirea moto de pe litoral revine cu ce-a de-a 9’a editie:

Seawolves Bike Fest IX


 

Editia de anul acesta se va desfasura in weekend-ul 10-12 Iunie 2016 si se va tine in aceeasi locatie ca si anul trecut – Camping  S, din Mamaia Nord - un camping amenajat si dotat dupa standarde moderne (casute, minihotel, spatiu amenajat pentru corturi si rulote, plaja proprie cu sezlonguri si beach bar, toalete decente, dusuri cu apa calda, restaurant si terasa proprie, preturi decente etc). Noul camping (www.camping-s.ro) este situat pe bulevardul Mamaia Nord. ( https://goo.gl/maps/Gh6Gw )

 

Ne angajam sa respectam blazonul ca in fiecare an, asa ca va garantam cel putin aceleasi standarde de organizare si distractie cu care v-am obisnuit. Nu vor lipsi dozatoarele de bere rece, taria de intampinare, concursurile cu premii serioase, concertele rock pe o scena adevarata de zeci de mii de watti, folkul live si cantarile haiducesti in jurul focului de tabara pana in zori, parada moto, late night show'ul interzis minorilor si inimilor slabe sau artificiile.

Ca in fiecare an si scena festivalului va fi super animata de trupe de rock si nu numai - noi, vechi sau consacrate.
Astfel, seara de vineri, va fi o seara dedicata coverurilor iar seara de sambata va fi dedicata rock'ului autohton.


 

Mai exact:
 

Vineri, 10 Iunie - Covers Night
 

NEW DEAL – Serbia
Ziua Libera – Constanta
Secret Society - Bucuresti
Hangover - Constanta
Hippy Band - Galati

Sambata, 11 Iunie - Rock Night

 

ZDOB SI ZDUB – Rep. Moldova
Trooper - Bucuresti
Magica - Constanta
Sanctuar - Timisoara
Astral Ofidian - Constanta


... in plus, in fiecare seara, dupa show’ul interzis minorilor, si - ca sa respectam obiceiul fest'ului nostru - pana la rasarit, ne vom aduna pe plaja, la focul de tabara, langa beach barul care va fi deschis toata noaptea, pentru traditionalul recital folk&rock cu Silviu Covaci, care va fi acompaniat la tobe de maestrul Ionut Micu si la chitara bass de veteranul Virgil Stoica!

Masters of Ceremony la evenimentul nostru vor fi Cristian HRUBARU si Claudiu Cârţână de la Rock FM!

Ca si anii trecuti, motoarele vor fi parcate separat de locurile de campare, intr-un spatiu special amenajat si supravegheat non-stop (in interiorul campingului, bineinteles).

Pretul de intrare la fest pe perioada celor 2 zile va fi de 30 Ron. Accesul in camping se va face pe baza de bratari, care vor fi de doua feluri: bratari pentru acces doar in zona de concerte si terase si bratari pentru acces si in zona de campare.

Mai multe informatii si detalii gasiti si pe pagina de facebook a festivalului: https://www.facebook.com/SeawolvesBikeFest